Friday, December 31, 2010

Happy New Year




Wish You all Happy New Year.


You can use our Twitter application "MutiPost" for sharing your wishes to multiple Twitter Accounts easily.

And see lot of New year SMS messages here.


Using our MultiPost Bookmarklet you can easily select your favorite message and send it to the desired Twitter accounts by few clicks.

Updates on December 31st 2011

Remember to send this list of Guidelines of Happy life while wishing your friends for this New year.






More Articles...
You can bookmark this blog for further reading, or you can subscribe to our blog feed.
Read more ...

Monday, December 27, 2010

Released "Auto Tweet" feature in our Twitter Application


We have released "Auto Tweet" feature in our Twitter Application.

You can use it here (You need to login with QualityPoint Account for using this Link)

This "Auto Tweet" will be very useful for managing your social media marketing. You can add all your tweets in this application.
This Tool will automatically send the tweets to your Twitter accounts based on your settings (i-e Time duration and list of Twitter Accounts)



You can easily change the association between your stored tweets and Twitter Accounts at any time.

And, you can activate and deactivate the Twitter accounts as well as individual Tweets.

URL Shortening is built-in with the Tool.

This Tool can be used for doing any affiliate marketing also. I would like to recommend our Affiliates to use this Tool. If you are new to our affiliate program, you start earning money by joining here.


This new feature is integrated with our existing Twitter Application "MultiPost".

Refer the AutoTweet help file for more details.

As of now, everyone can use this Tool in our site freely. (It may change based on our server load due to usage of this Tool. Anyway if you join during this Free scheme, you can use it free forever. This is the EarlyBird Advantage.)

And, we won't allow anyone to use our Twitter application to send Spam contents.

Our Application will not allow you to set the auto tweet less than 30 minutes gap.

Refer guidelines of Twitter to keep your Twitter account not getting filtered from Twitter search.



If you want to have your own Script, contact me to buy this script.






More Articles...
You can bookmark this blog for further reading, or you can subscribe to our blog feed.
Read more ...

Tuesday, December 21, 2010

Freelancer.com acquires LimeExchange


Freelancer.com is going to acquire LimeExchange. You can see more details here.

Freelancer.com is the leading online Marklet place for outsourcing Software and Web development tasks.

It is growing very rapidly. Few months back it had changed its name from GAF(GetAFreelancer) into Freelancer.com. And, recently it had acquired "FreeMarket".

Interestingly Freelancer.com overtakes many old freelance sites.

For example, vWorker which is another freelance site is struggling lot due to its poor arbitration processes.

Freelancer.com is growing very fast even when it was started few years after the starting of vWorker (Previously known as RAC (RentACoder))

So, it looks like Freelancer.com is comparatively better than other freelance sites. If you have any other opinion, you can share your experience/thoughts thro' the comments.

I am just thinking about why lot of people are joining the freelance sites.

At first thought, the primary reason may be the inefficiency of search engines. Today's search engines including Google are NOT effective. It is TRUE even when Google is working hard and smart to enhance its search engine day by day.

For example, I am seeing many people asking the service providers for developing Quiz program. The same Quiz program can be purchased from our site just by paying $15. But, still they are spending more money to get their Quiz program.

So, I am thinking about Future Search engines which can act smart to handle these things. I will be writing a detailed blog post about the future Search engines.
And, once after completing our Twitter Tools developments, we may concentrate on analysing/developing future Search Engine.

More Articles...
You can bookmark this blog for further reading, or you can subscribe to our blog feed.
Read more ...

Monday, December 20, 2010

Google Blogger is the most reliable blogging service


A recent testing done by pingdom has revealed that Google Blogger is more reliable among all blog services.

Actually Blogger had showed 100% uptime during this testing period.

You can read more details about this study here.

As discussed in my previous post "Some thoughts on Blogger blog...", I am keeping this blogger blog as my primary blog.

So, I believe our blog readers will be happy about this 100% up time of Blogger.



More Articles...
You can bookmark this blog for further reading, or you can subscribe to our blog feed.
Read more ...

Sunday, December 19, 2010

The best Christmas Gift for your Friends who do small business...


It is the appropriate time for choosing Christmas Gifts for  Friends and Family.


Almost all shopping websites such as eBay and Amazon are giving Offers and introducing various Gift ideas.

If you are still looking for an excellent Gift Idea you can read this post further.

Today I get a chance to read the Book "The Edge of Success" written by Clate Mask, Founder of infusionsoft.

Since his business is having more dealings with small businesses and start-ups, he is having clear understanding about the needs of small business.

 In this entire book, he is highlighting the need and importance of using appropriate Tools to succeed in small business.

He may be highlighting the need for the Tools to promote his email marketing Tools. But if we do more analysis we will agree that the appropriate Tools are really important for the success of any business especially small business.

So, referring/giving appropriate Tools will be the best Christmas Gift for your Friends and Family members who are doing or just started a small business.

But, giving THIS Gift is NOT easy. Because just giving any Tool  won't help.  The Gift Tool should be useful for your friend.

We will see thousands of Tools for small businesses if we do a search in Google. Most of them will be available for Free.

So, just giving or referring any Tool is not enough. You need to do lot of hard work to identify the appropriate tool.



For example, if you are going to refer our Time Sheet, just sending the link won't do any help. First, you need to start using  the Tool  yourself to evaluate it further.

And, you need to think about other factors such as any hidden cost, support and further enhancements also.

If you are not satisfied with particular Tool, start evaluating another one till getting appropriate Tool.

And, prepare a Gift email or mail with details about the Tool selected by you. And, include any relevant details.

If it is a Free Tool include the URL of  Download link, otherwise buy the Tool and send as attachment.





You can include our products also for the evaluation. Anyway you need not choose our products blindly. Because some other Tools may be more appropriate than ours. So, do complete analysis, select the appropriate Tool and send it to your friends who are doing small business.

I believe it will be more memorable than any Traditional Gifts.

Actually I got this idea after visiting Google's website "teachparentstech.org".

Google has created the website teachparentstech.org for sending useful videos to your parents. These videos explain about simple operations (e.g copy & paste, Bookmarking) in simple and easy to understand manner.

What do you think about giving Software Tools as Gift? Have you tried it previously? Share your thoughts thro' the comments.

More Articles...
You can bookmark this blog for further reading, or you can subscribe to our blog feed.
Read more ...

Top Twitter Trends in 2010


Twitter has released list of Top Trends in 2010.

Find below the Top 10 Trends.

  1. Gulf Oil Spill
  2. FIFA World Cup
  3. Inception
  4. Haiti Earthquake
  5. Vuvuzela
  6. Apple iPad
  7. Google Android
  8. Justin Bieber
  9. Harry Potter & the Deathly Hallows
  10. Pulpo Paul
 
You can see the entire list here.


More Articles...
You can bookmark this blog for further reading, or you can subscribe to our blog feed.
Read more ...

Saturday, December 18, 2010

Added Recent Tweets feature in our MultiPost Tool


We have added "Recent Tweets" feature in our Multipost Tool.

Latest tweets sent from this Mulitpost Tool will be shown to everyone using this Tool. Let me know if anyone has any suggestion to improve it further.

In my previous post, I had explained about this Tool and mentioned about the Bookmarklet also.

Let me know if you need more details about using our Bookmarklet to tweet any content found on any web page into your multiple twitter accounts selectively.

And, let me know if you find any difficulty in using this Tool.

Keep watch this blog to get the announcement about release of AutoTweet in few days.


More Articles...
You can bookmark this blog for further reading, or you can subscribe to our blog feed.
Read more ...

Tuesday, December 14, 2010

No need to remember our URL to use Twitter MultiPost


In my previous post I have introduced our "Twitter multipost" application.

As mentioned in that post, we have created bookmarklet for using this tool very easily.

You need not remember and type the lengthy url http://qualitypointtech.net/twitter_application/twit-status/index.php

Just drag the bookmarklet to your browser address bar and you can easily tweet any content from any page (including url) easily to your multiple twitter accounts. If you select the content, it will take the content and the URL, otherwise it will take the Title and URL.

Qualitypoint Multipost - Just Drag to Your browser Toolbar

I think it will be very user-friendly. Let me know if you find any difficulty in using this tool.

You can see more details here.


More Articles...
You can bookmark this blog for further reading, or you can subscribe to our blog feed.
Read more ...

Sunday, December 12, 2010

Simple Tool for sending tweets to multiple twitter accounts easily


In my previous post, I had announced about our "Twitter Stats" tool.

We have released another simple Twitter related Tool "MultiPost".

You can access it here
 

Using this Tool you can easily send the tweets to multiple desired twitter accounts.

Url shortening is integrated with this Tool. And you need not enter your Twitter username and password in our site. It uses Twitter OAuth authentication approach. So, you can safely use this tool.

We are planning to improve this tool further by adding more social networking sites such as Facebook and LinkedIn in addition to the Twitter. And, we are working on to provide bookmarklet for using this tool.

You can use it free in our site.

It will be useful for doing your online marketing easily and it will save time.

If you want to have your own implementation in your site, you can contact me for buying the code.

And, we have developed an another Twitter tool for managing auto tweets effectively.

Currently we are using it to promote our own sites and blogs. It shows good improvement in the traffic.

I will be posting more details about this Autotweet management tool within few days.

I will be keeping this Autotweet manager as free or paid service based on our server load. Anyway, it will be free for first few persons. So, you can subscribe to our blog posts to know the release of our Autotweet management tool.

Anyway, anyone can buy it for using it in their own server.

Updates on December 15

We have released the Bookmarklet for using this tool easily.




More Articles...
You can bookmark this blog for further reading, or you can subscribe to our blog feed.
Read more ...

Thursday, December 9, 2010

ArtsPoint.net - A Social Networking Site for the Music Industry.


As part of my previous announcement about our TurnKey Site development initiative, we have completed the development of the ArtsPoint.Net, a Social Networking Site for Artists and Promoters of Live Music Events.

If you are interested to buy this turnkey site, you can refer the sales page for more details.

We have developed entire site SEO friendly. And, we can make any custom changes and new modules (e.g Event Ticket management) for reasonable additional price.

And, we can set up any additional features/tools (e.g eMail marketing tool, Twitter Marketing tool and autopilot scripts) cost effectively.



We are working on to develop lot of TurnKey Sites in various fields such as SEO, Twitter applications and project management.


If you are interested to know more about our products you  can bookmark this blog for further reading, or you can subscribe to our blog feed.

More Articles...
Read more ...

Wednesday, December 8, 2010

Get your Twitter Stats easily


Twitter is becoming a powerful marketing Tool now.

Our Twitter accounts are helping to increase traffic to our blogs and websites. So, we are planning to develop lot of useful Twitter applications based on our needs. And, we have already developed few twitter applications.

Today I am going to introduce one such application "Twitter Stats". You can refer the details here

This simple application will give the details about Followers count and Following count for a list of Twitter Accounts.

You can feed the Twitter Accounts list using a .csv file or you can enter it on the screen.

And, you can store the result as .csv file. You can use this application freely here.

You can contact me if you want to buy the script so that you can provide this service from your site itself.

It will be very useful if you outsource your social marketing. This tool can be used to measure the performance of the social media marketing team.

We are planning to improve it further by integrating this application with our Forum so that our Forum users can keep the Twitter accounts lists within our site itself. (i-e No need to upload the .csv file everytime) And, they can view the trends also.

As part of our TurnKey site development plan, we have completed one TurnKey site (ArtsPoint.net) and it will be available for sales soon. Mostly I will be giving more details tomorrow. And, I will be starting the Auction process soon. I am planning to sell this domain/site to person/company who is willing to make this site as an important site for the artists especially for the people in Music Industry. If you are interested to buy this site you can contact me, or you can participate in the Auction.

More Articles...
You can bookmark this blog for further reading, or you can subscribe to our blog feed.
Read more ...

South Korea is leading the Internet Speed ...


According to speedtest.net, South Korea is having the high speed Internet connection.

It is providing 35.40 Mb/s Download speed and 19.63 Mb/s Upload speed. This speed is calculated based on the speed test taken from around 0.3 Million unique IPs in South Korea.

UK and US are ranking after 30 only. And, their download speed is less than 10 Mb/s.

India is in 138th position and the average Download speed is 1.36 Mb/s. It is calculated based on the speed test done on the 3.3 Million Unique IPs. i-e India's speed is nearly 25 times less than the South Korea.

China stands in 84th position with 3.3 Mb/s download speed.

I am not sure whether this speed test really represents the exact Internet speed in each country.

If you know any other reliable data about speed tests across the countries, you can share it thro' the comments.

And, I couldn't understand why US,China,Jappan and UK are lagging behind the South Korea in Internet connection speed while they are advancing in other technologies.


Find below the detailed ranking list according to both Download speed and Upload speed.



Download Speed

Rank Unique Ips in Test Number of Tests takenCountrySpeed

1
300,546924,258South Korea35.40 Mb/s
22,32912,854Aland Islands26.53 Mb/s
3397,2544,252,901Latvia25.05 Mb/s
4469,2754,341,377Lithuania24.63 Mb/s
51,995,50215,304,956Romania22.40 Mb/s
6218,6872,170,335Republic of Moldova21.30 Mb/s
71,717,92711,281,464Netherlands21.28 Mb/s
8810,1892,872,071Sweden21.17 Mb/s
9643,1662,525,506Japan20.31 Mb/s
104,33619,541Andorra19.88 Mb/s
111,716,9368,970,432Portugal18.00 Mb/s
12734,5426,714,395Bulgaria17.44 Mb/s
13601,0473,035,480Denmark16.32 Mb/s
14611,5722,258,686Switzerland16.28 Mb/s
154,867,86513,170,378Germany16.28 Mb/s
1643,692204,088Iceland15.57 Mb/s
17812,4385,042,388Singapore13.90 Mb/s
18742,3422,460,950Taiwan13.87 Mb/s
192,073,02928,088,697Ukraine13.43 Mb/s
201,262,6644,145,514Belgium13.12 Mb/s
21180,9841,034,818Estonia12.98 Mb/s
222,794,9529,680,842France12.92 Mb/s
231,433,6987,991,973Finland12.55 Mb/s
241,884,25919,784,259Hungary12.41 Mb/s
25728,8523,365,759Norway12.02 Mb/s
263,24613,421Liechtenstein11.23 Mb/s
27369,9072,645,188Slovakia11.20 Mb/s
28453,6834,141,762Czech Republic11.15 Mb/s
296,531,42950,672,240Russia10.97 Mb/s
302,590,6968,170,329Spain10.28 Mb/s
3193,081419,801Luxembourg10.16 Mb/s
3212,608,43265,761,477United Kingdom9.87 Mb/s
3343,928,029214,871,840United States9.87 Mb/s
345,963,66833,433,155Canada9.44 Mb/s
35994,9234,690,629Austria9.22 Mb/s
3637,532694,564Mongolia9.14 Mb/s
3752,219412,532Georgia8.99 Mb/s
385,77137,473Kyrgyzstan8.14 Mb/s
394,225,49119,042,701Australia8.05 Mb/s
40420,7282,520,265Slovenia7.96 Mb/s
413,394,40721,849,201Poland7.86 Mb/s
4234,250111,307Macau7.69 Mb/s
431,1488,422Saint Pierre and Miquelon7.57 Mb/s
4458,696282,499Malta7.54 Mb/s
451,867,90713,076,324Greece7.42 Mb/s
4620,403120,381Ghana7.38 Mb/s
47851,6554,461,434New Zealand7.26 Mb/s
48506,4432,170,174United Arab Emirates7.22 Mb/s
49238,657923,838Kazakstan7.11 Mb/s
504,89018,634Monaco6.71 Mb/s
5111,90172,642Isle of Man6.70 Mb/s
526,12950,173Faroe Islands6.58 Mb/s
53731,7942,762,601Vietnam6.43 Mb/s
541,561,3058,065,598Chile6.18 Mb/s
551,034,3296,459,501Ireland5.71 Mb/s
56133,827744,039Trinidad and Tobago5.70 Mb/s
57224,533948,632Belarus5.64 Mb/s
582,016,1215,510,051Turkey5.63 Mb/s
591,409,3555,588,473Israel5.59 Mb/s
6065,737374,789Jamaica5.56 Mb/s
61270,0482,255,115Macedonia5.54 Mb/s
621,585,10811,863,733Thailand5.11 Mb/s
633,84833,596San Marino5.00 Mb/s
644,89442,745Saint Lucia4.95 Mb/s
65670,7042,824,513Croatia4.83 Mb/s
6614,23663,086Guam4.81 Mb/s
675,480,53220,724,361Brazil4.74 Mb/s
6815,33068,216Aruba4.71 Mb/s
691,317,23310,767,441Saudi Arabia4.57 Mb/s
707,483,16636,386,629Italy4.55 Mb/s
7111,72743,895Jersey4.48 Mb/s
72113,002830,799Cyprus4.29 Mb/s
731,7416,075Greenland4.25 Mb/s
748,64931,996Guernsey4.22 Mb/s
751,67319,346Rwanda3.86 Mb/s
7613,73190,469Maldives3.81 Mb/s
7740,774258,702Netherlands Antilles3.67 Mb/s
7810,74746,352Bahamas3.66 Mb/s
791,528,4505,006,752Argentina3.57 Mb/s
8017,15599,766Bermuda3.51 Mb/s
81117,851645,880Qatar3.49 Mb/s
826,19333,953Grenada3.49 Mb/s
834,95923,847Gibraltar3.40 Mb/s
84731,8731,969,779China3.34 Mb/s
8546,577215,846Montenegro3.17 Mb/s
86725,2552,777,864South Africa3.17 Mb/s
8729,947393,805Kenya3.15 Mb/s
88673,5196,000,893Serbia3.06 Mb/s
89185,4301,463,927Kuwait2.98 Mb/s
9076,2251,295,695Azerbaijan2.97 Mb/s
91389,9383,191,788Puerto Rico2.97 Mb/s
923,794,76018,056,039Mexico2.92 Mb/s
934,17965,774Uganda2.82 Mb/s
941,516,1287,231,064Colombia2.77 Mb/s
95228,1811,518,113Bosnia and Herzegovina2.76 Mb/s
9647,957361,443Nicaragua2.75 Mb/s
9730,5152,119,116Albania2.74 Mb/s
981,406,21813,640,511Malaysia2.69 Mb/s
992,86820,336Dominica2.45 Mb/s
100169,459483,425Tunisia2.42 Mb/s
10110,58461,424Cayman Islands2.36 Mb/s
1022,75812,639Cape Verde2.33 Mb/s
103122,704991,540Costa Rica2.32 Mb/s
1048,45826,436French Guiana2.22 Mb/s
10591,886524,483Panama2.15 Mb/s
10677,423852,762Bahrain2.04 Mb/s
107200,705967,482Dominican Republic2.04 Mb/s
10840,461719,469Honduras1.99 Mb/s
10922,32792,751Reunion1.99 Mb/s
1107,80742,251Mozambique1.97 Mb/s
111104,227469,578El Salvador1.95 Mb/s
1124,63121,738St. Vincent and Grenadines1.94 Mb/s
11315,66169,142New Caledonia1.91 Mb/s
1145,15341,783Madagascar1.90 Mb/s
11520,706259,743Cambodia1.87 Mb/s
1163,58817,631British Virgin Islands1.87 Mb/s
11713,962132,959Brunei Darussalam1.84 Mb/s
1184,06619,265Saint Kitts and Nevis1.84 Mb/s
11926,027224,354Libyan Arab Jamahiriya1.83 Mb/s
120222,470984,204Morocco1.82 Mb/s
121122,609292,373Uruguay1.82 Mb/s
122106,203830,271Armenia1.82 Mb/s
12322,649135,091Uzbekistan1.82 Mb/s
124188,9171,179,944Ecuador1.73 Mb/s
125169,9501,665,903Jordan1.71 Mb/s
1261,14111,654Djibouti1.67 Mb/s
12736,134179,758Syrian Arab Republic1.66 Mb/s
1288,51925,879Senegal1.65 Mb/s
12953,802325,186Paraguay1.64 Mb/s
1304,36169,963U.S. Virgin Islands1.62 Mb/s
131553,1514,949,697Pakistan1.59 Mb/s
1321,4135,342Anguilla1.59 Mb/s
13320,166106,208Martinique1.57 Mb/s
13415,22073,485Guadeloupe1.54 Mb/s
1351,498,45140,092,344Philippines1.50 Mb/s
136232,424843,859Peru1.49 Mb/s
1373,45915,098Turks and Caicos Islands1.45 Mb/s
1383,303,44521,458,557India1.36 Mb/s
1395,42455,210Antigua and Barbuda1.35 Mb/s
1402,42130,026Papua New Guinea1.31 Mb/s
14116,30463,117Namibia1.30 Mb/s
14276,544310,238Palestinian Territory1.26 Mb/s
14330,530172,061Oman1.23 Mb/s
1443,32538,128Belize1.21 Mb/s
1451,442,51324,072,757Indonesia1.19 Mb/s
14613,02976,697Fiji1.19 Mb/s
14734,756153,009Barbados1.16 Mb/s
1484,88340,742Haiti1.15 Mb/s
149118,256738,500Sri Lanka1.15 Mb/s
1501,23816,091Tajikistan1.14 Mb/s
151489,4781,499,946Egypt1.12 Mb/s
152147,444995,890Guatemala1.10 Mb/s
1538,06097,532Laos1.07 Mb/s
1541,5885,268Mauritania1.06 Mb/s
1552,71323,485Afghanistan1.05 Mb/s
1566,78114,166French Polynesia1.03 Mb/s
1579,12560,079Botswana1.01 Mb/s
158140,907578,902Algeria0.98 Mb/s
1596,45547,096Tanzania0.96 Mb/s
160509,9232,693,752Venezuela0.93 Mb/s
1612,27315,009Northern Mariana Islands0.89 Mb/s
16220,870116,300Sudan0.86 Mb/s
1631,38620,278Ethiopia0.86 Mb/s
1645,11534,348Guyana0.85 Mb/s
1651,8657,899Burkina Faso0.82 Mb/s
16629,096174,436Nigeria0.79 Mb/s
16742,567392,005Bangladesh0.78 Mb/s
1685,63029,060Angola0.76 Mb/s
1691,0725,336Swaziland0.73 Mb/s
1707,62939,590Yemen0.73 Mb/s
1716,84624,460Cote D'Ivoire0.72 Mb/s
1729,550148,723Iraq0.72 Mb/s
1738,39040,523Suriname0.68 Mb/s
1741,1759,295Malawi0.68 Mb/s
1751,5108,256Gabon0.63 Mb/s
176237,071840,318Islamic Republic of Iran0.62 Mb/s
1772,95514,543Mali0.58 Mb/s
17834,13691,333Mauritius0.57 Mb/s
1797,31951,132Cameroon0.53 Mb/s
1801,0944,602Vanuatu0.52 Mb/s
18150,097416,258Lebanon0.51 Mb/s
18254,020325,702Bolivia0.47 Mb/s
18332,115156,851Nepal0.41 Mb/s
1841,74820,640Zimbabwe0.30 Mb/s
1851,99217,618Zambia0.27 Mb/s

Upload Speed



Rank Unique Ips in Test Number of Tests takenCountrySpeed
1300,546924,258South Korea19.63 Mb/s
2469,2754,341,377Lithuania15.51 Mb/s
32,32912,854Aland Islands14.57 Mb/s
4397,2544,252,901Latvia13.23 Mb/s
54,33619,541Andorra11.35 Mb/s
6643,1662,525,506Japan10.63 Mb/s
71,995,50215,304,956Romania9.78 Mb/s
8734,5426,714,395Bulgaria8.93 Mb/s
943,692204,088Iceland8.73 Mb/s
10601,0473,035,480Denmark8.36 Mb/s
11218,6872,170,335Republic of Moldova8.08 Mb/s
12810,1892,872,071Sweden8.07 Mb/s
1320,403120,381Ghana7.60 Mb/s
142,073,02928,088,697Ukraine6.51 Mb/s
156,531,42950,672,240Russia5.69 Mb/s
161,717,92711,281,464Netherlands5.47 Mb/s
1737,532694,564Mongolia5.42 Mb/s
18453,6834,141,762Czech Republic5.34 Mb/s
19728,8523,365,759Norway5.15 Mb/s
205,77137,473Kyrgyzstan4.21 Mb/s
21369,9072,645,188Slovakia4.19 Mb/s
22812,4385,042,388Singapore3.91 Mb/s
23731,7942,762,601Vietnam3.72 Mb/s
24180,9841,034,818Estonia3.67 Mb/s
251,884,25919,784,259Hungary3.65 Mb/s
26420,7282,520,265Slovenia3.58 Mb/s
2752,219412,532Georgia3.52 Mb/s
2893,081419,801Luxembourg3.02 Mb/s
292,794,9529,680,842France2.92 Mb/s
30611,5722,258,686Switzerland2.81 Mb/s
311,433,6987,991,973Finland2.76 Mb/s
32238,657923,838Kazakstan2.63 Mb/s
3343,928,029214,871,840United States2.62 Mb/s
34742,3422,460,950Taiwan2.59 Mb/s
351,7416,075Greenland2.57 Mb/s
366,12950,173Faroe Islands2.30 Mb/s
374,867,86513,170,378Germany2.22 Mb/s
381,716,9368,970,432Portugal2.20 Mb/s
39224,533948,632Belarus2.08 Mb/s
404,89442,745Saint Lucia2.05 Mb/s
413,394,40721,849,201Poland1.98 Mb/s
4213,73190,469Maldives1.96 Mb/s
4334,250111,307Macau1.95 Mb/s
441,1488,422Saint Pierre and Miquelon1.85 Mb/s
45117,851645,880Qatar1.83 Mb/s
461,262,6644,145,514Belgium1.81 Mb/s
472,016,1215,510,051Turkey1.80 Mb/s
48851,6554,461,434New Zealand1.80 Mb/s
49994,9234,690,629Austria1.76 Mb/s
50270,0482,255,115Macedonia1.76 Mb/s
51731,8731,969,779China1.69 Mb/s
5217,15599,766Bermuda1.68 Mb/s
535,963,66833,433,155Canada1.64 Mb/s
5429,947393,805Kenya1.58 Mb/s
551,561,3058,065,598Chile1.52 Mb/s
5612,608,43265,761,477United Kingdom1.50 Mb/s
574,17965,774Uganda1.45 Mb/s
584,89018,634Monaco1.39 Mb/s
5910,74746,352Bahamas1.37 Mb/s
6058,696282,499Malta1.34 Mb/s
611,67319,346Rwanda1.31 Mb/s
621,585,10811,863,733Thailand1.29 Mb/s
6314,23663,086Guam1.26 Mb/s
646,19333,953Grenada1.25 Mb/s
6520,706259,743Cambodia1.24 Mb/s
661,406,21813,640,511Malaysia1.23 Mb/s
672,590,6968,170,329Spain1.22 Mb/s
6865,737374,789Jamaica1.21 Mb/s
694,225,49119,042,701Australia1.18 Mb/s
7047,957361,443Nicaragua1.17 Mb/s
7140,461719,469Honduras1.09 Mb/s
72506,4432,170,174United Arab Emirates1.08 Mb/s
731,034,3296,459,501Ireland1.08 Mb/s
7415,33068,216Aruba1.06 Mb/s
7553,802325,186Paraguay1.04 Mb/s
76725,2552,777,864South Africa1.03 Mb/s
773,24613,421Liechtenstein1.03 Mb/s
7811,72743,895Jersey1.03 Mb/s
795,480,53220,724,361Brazil0.99 Mb/s
8076,2251,295,695Azerbaijan0.97 Mb/s
81188,9171,179,944Ecuador0.96 Mb/s
82185,4301,463,927Kuwait0.95 Mb/s
8340,774258,702Netherlands Antilles0.93 Mb/s
847,483,16636,386,629Italy0.91 Mb/s
851,867,90713,076,324Greece0.90 Mb/s
861,528,4505,006,752Argentina0.89 Mb/s
8730,5152,119,116Albania0.88 Mb/s
881,409,3555,588,473Israel0.86 Mb/s
894,95923,847Gibraltar0.86 Mb/s
901,516,1287,231,064Colombia0.84 Mb/s
91673,5196,000,893Serbia0.83 Mb/s
92106,203830,271Armenia0.83 Mb/s
93670,7042,824,513Croatia0.82 Mb/s
9411,90172,642Isle of Man0.79 Mb/s
95104,227469,578El Salvador0.78 Mb/s
9613,962132,959Brunei Darussalam0.77 Mb/s
97169,459483,425Tunisia0.76 Mb/s
982,42130,026Papua New Guinea0.75 Mb/s
994,36169,963U.S. Virgin Islands0.75 Mb/s
100113,002830,799Cyprus0.74 Mb/s
101133,827744,039Trinidad and Tobago0.73 Mb/s
1028,06097,532Laos0.73 Mb/s
1037,80742,251Mozambique0.72 Mb/s
10442,567392,005Bangladesh0.71 Mb/s
1054,88340,742Haiti0.69 Mb/s
1063,303,44521,458,557India0.69 Mb/s
107200,705967,482Dominican Republic0.68 Mb/s
1085,42455,210Antigua and Barbuda0.68 Mb/s
10991,886524,483Panama0.68 Mb/s
110228,1811,518,113Bosnia and Herzegovina0.67 Mb/s
111389,9383,191,788Puerto Rico0.67 Mb/s
1125,15341,783Madagascar0.65 Mb/s
11346,577215,846Montenegro0.64 Mb/s
1143,84833,596San Marino0.64 Mb/s
11522,649135,091Uzbekistan0.64 Mb/s
1168,64931,996Guernsey0.63 Mb/s
1173,794,76018,056,039Mexico0.63 Mb/s
1181,317,23310,767,441Saudi Arabia0.63 Mb/s
119122,704991,540Costa Rica0.62 Mb/s
1204,63121,738St. Vincent and Grenadines0.62 Mb/s
1212,71323,485Afghanistan0.62 Mb/s
12226,027224,354Libyan Arab Jamahiriya0.59 Mb/s
12310,58461,424Cayman Islands0.58 Mb/s
1244,06619,265Saint Kitts and Nevis0.57 Mb/s
1251,0725,336Swaziland0.57 Mb/s
1263,45915,098Turks and Caicos Islands0.55 Mb/s
127169,9501,665,903Jordan0.53 Mb/s
1281,4135,342Anguilla0.53 Mb/s
129553,1514,949,697Pakistan0.52 Mb/s
13077,423852,762Bahrain0.49 Mb/s
1313,32538,128Belize0.48 Mb/s
132147,444995,890Guatemala0.48 Mb/s
13315,66169,142New Caledonia0.48 Mb/s
1341,498,45140,092,344Philippines0.47 Mb/s
13536,134179,758Syrian Arab Republic0.46 Mb/s
1361,14111,654Djibouti0.45 Mb/s
1373,58817,631British Virgin Islands0.45 Mb/s
1382,86820,336Dominica0.44 Mb/s
13934,756153,009Barbados0.43 Mb/s
1401,442,51324,072,757Indonesia0.43 Mb/s
1412,95514,543Mali0.42 Mb/s
14216,30463,117Namibia0.42 Mb/s
143122,609292,373Uruguay0.42 Mb/s
14476,544310,238Palestinian Territory0.40 Mb/s
145140,907578,902Algeria0.40 Mb/s
1469,12560,079Botswana0.38 Mb/s
1476,45547,096Tanzania0.38 Mb/s
148232,424843,859Peru0.38 Mb/s
14920,166106,208Martinique0.36 Mb/s
15013,02976,697Fiji0.36 Mb/s
15129,096174,436Nigeria0.35 Mb/s
152489,4781,499,946Egypt0.34 Mb/s
15315,22073,485Guadeloupe0.33 Mb/s
15422,32792,751Reunion0.32 Mb/s
1558,45826,436French Guiana0.31 Mb/s
15630,530172,061Oman0.31 Mb/s
157509,9232,693,752Venezuela0.31 Mb/s
1589,550148,723Iraq0.30 Mb/s
1591,38620,278Ethiopia0.30 Mb/s
1602,27315,009Northern Mariana Islands0.29 Mb/s
161222,470984,204Morocco0.28 Mb/s
1625,11534,348Guyana0.28 Mb/s
1638,51925,879Senegal0.27 Mb/s
164118,256738,500Sri Lanka0.26 Mb/s
1651,5885,268Mauritania0.24 Mb/s
1662,75812,639Cape Verde0.24 Mb/s
1676,84624,460Cote D'Ivoire0.24 Mb/s
16820,870116,300Sudan0.22 Mb/s
1691,8657,899Burkina Faso0.21 Mb/s
1706,78114,166French Polynesia0.20 Mb/s
171237,071840,318Islamic Republic of Iran0.20 Mb/s
1728,39040,523Suriname0.20 Mb/s
1731,5108,256Gabon0.19 Mb/s
17432,115156,851Nepal0.18 Mb/s
1751,1759,295Malawi0.16 Mb/s
1767,31951,132Cameroon0.16 Mb/s
1777,62939,590Yemen0.16 Mb/s
17834,13691,333Mauritius0.16 Mb/s
17954,020325,702Bolivia0.16 Mb/s
1805,63029,060Angola0.15 Mb/s
1811,23816,091Tajikistan0.11 Mb/s
1821,74820,640Zimbabwe0.10 Mb/s
18350,097416,258Lebanon0.09 Mb/s
1841,0944,602Vanuatu0.09 Mb/s
1851,99217,618Zambia0.03 Mb/s
Read more ...

Tuesday, December 7, 2010

Google opens eBook Store.


Google has launched an eBook Store with more than 3 millions eBooks for sale. Free eBooks are also available.


You can access the Google eBook Store here. And, read more details here.

Currently it is available in US only. For me (I am in India)  it is showing below message.

It looks like you're located outside of the United States. Although you're welcome to read about Google eBooks, please note that Google eBooks are only available for sale to customers in the U.S. at this time.

And, Google official blog says,

Launching Google eBooks is an initial step toward giving you greater access to the vast variety of information and entertainment found in books. Our journey has just begun.

Google eBooks can be read using various devices including Web browsers, Smartphones (Android,iPhone, iPod Touch and ipad) and eReader devices.

Currently, Google eBooks are not compatible with Amazon Kindle devices. Google says they  are open to supporting Kindles in the future.


More Articles...
You can bookmark this blog for further reading, or you can subscribe to our blog feed.
Read more ...

Monday, December 6, 2010

Javascript Quiz Questions - Part 2


Find below newly added javascripts questions in our Quiz.
QUIZ QUESTIONS AND ANSWERS
1)Choose the built-in object:
a) Password
b) Math
c) Link
d) Hidden
Show Answer

2)Choose the object(s) associated with the onMouseOut event handler:
a) Layer
b) Window
c) Both
d) Neither
Show Answer

3)Which is not a package of the Java class hierarchy available in Navigator?
a) netscape
b) javasoft
c) sun
d) java
Show Answer

4)You unsuccessfully use navigator.preferences() to alter browser preferences. How come?
a) You're using export instead of import.
b) You're using import instead of export.
c) That's the wrong method.
d) You're not using a signed script.
Show Answer

5)Choose the object(s) associated with the onFocus event handler:
a) Password
b) Hidden
c) Both
d) Neither
Show Answer

6)How do you delete a cookie?
a) You can't. They're valid until they expire.
b) Overwrite it with an expiry date in the past.
c) escape() the value of the path attribute.
d) unescape() the value of the path attribute.
Show Answer

7)Choose the object(s) associated with the onKeyPress event handler:
a) Document
b) Layer
c) Both
d) Neither
Show Answer

8)Choose the best pattern for the string: 840-21-3688
a) /\d+-\d{2,}-?\d*/
b) /\w+-\w+-\w+/
c) /\d+\d+\d+/
d) /\d+-\d?-\d+/
Show Answer

9)How would you add a property to an object class?
a) With the prototype() method.
b) With the prototype property.
c) Sorry. Can't be done.
d) With the this object.
Show Answer

10)What's the default setting for the expires attribute of the document.cookie property?
a) The duration of the browser session.
b) The duration the current document stays loaded.
c) Twenty-four hours from the time the cookie is set.
d) There is no default setting.
Show Answer

11)Which best describes JavaScript?
a) a low-level programming language.
b) a scripting language precompiled in the browser.
c) a compiled scripting language.
d) an object-oriented scripting language.
Show Answer

12)After clicking on a link, your main browser window spawns a small new window and writes some text to it. However, when viewing both window page sources, the small window page source is identical to that of the large. How can this be?
a) The function writing to the new window didn't close the document stream.
b) Gimme a break. It'd never happen.
c) Windows receive the source code of the window that wrote to them.
d) Since the new window has no filename, it receives the source code of its parent.
Show Answer

13) Which would JavaScript assign to an uninitialized variable?
a) NaN
b) null
c) undefined
d) false
Show Answer

14)How would you randomly choose an element from an array named myStuff if the number of elements changes dynamically?
a) randomElement = myStuff[Math.floor(Math.random() * myStuff.length)];
b) randomElement = myStuff[Math.ceil(Math.random() * myStuff.length)];
c) randomElement = myStuff[Math.random(myStuff.length)];
d) randomElement = Math.random(myStuff.length);
Show Answer

15)What's the default string passed to document.open()?
a) application/pdf
b) image/gif
c) text/html
d) text/plain
Show Answer

16)Which would JavaScript assign to an uninitialized array element?
a) NaN
b) null
c) undefined
d) false
Show Answer

17)Select the property that doesn't hold a Boolean value:
a) mimeType.enabledPlugin
b) option.defaultSelected
c) form.reset.enabled
d) image.complete
Show Answer

18)With the advent of JavaScript1.2, the String.replace() method facilitates character replacement in strings. How would you remove every 'x' from the variable myString without the new features of 1.2?
a) for(var i = 0; i < myString.length; i++) { if(myString.charAt(i) != 'x') { myStringCopy += myString.charAt(i); } } myString = myStringCopy;
b) var myArray = myString.split('x'); myString = myArray.join('');
c) It wasn't possible until now. Thanks JavaScript1.2!
d) The first two both work fine.
Show Answer

19)You've embedded the document.write() method to write some text within a pair of <td></td> table tags. Upon loading the file, however, you get some garbled junk on the page where that text should be. What browser are you most likely using?
a) MSIE 2.x
b) Netscape Navigator 3.x
c) Netscape Navigator 4 beta 2
d) MSIE 3.02
Show Answer

20)Which is not considered a JavaScript operator?
a) new
b) this
c) delete
d) typeof
Show Answer

21)What's wrong with this: var charConvert = toCharCode('x');
a) toCharCode() is a bogus method.
b) Nothing. I use it all the time.
c) toCharCode accepts only numbers.
d) toCharCode takes no arguments.
Show Answer

22)Choose the object(s) associated with the onUnLoad event handler:
a) Window
b) Layer
c) Both
d) Neither
Show Answer

23)Which is not a built-in function?
a) parseInt()
b) exec()
c) eval()
d) parseFloat()
Show Answer

24)Choose the object(s) associated with the onBlur event handler:
a) Image
b) Document
c) Both
d) Neither
Show Answer

25)Seek the truth about setTimeOut():
a) The statement(s) it executes run(s) only once.
b) It pauses the script in which it is called.
c) clearTimeOut() won't stop its execution.
d) The delay is measured in hundredths of a second.
Show Answer

26)What happens to cookies.txt data if the file exceeds the maximum size?
a) Your script automatically generates a run-time error.
b) Your script automatically generates a load-time error.
c) All processes using document.cookie are ignored.
d) The file is truncated to the maximum length.
Show Answer

27)Consider an HTML form with a checkbox and a text field. When data is entered and the return key is pressed, the data seems to be lost before the user can click on the button that calls the processing function. How do you correct this?
a) Add a TYPE=HIDDEN INPUT to the form
b) Trap the return keypress and return (null)
c) Add 'return false' to onsubmit="..." in the FORM tag
d) Instruct the user not to press the Return key.
Show Answer

28)What allows JavaScript to access methods and properties of a Java applet?
a) The Java console
b) LiveConnect
c) LiveWire
d) LiveWire Pro
Show Answer

29)Choose the read-only property:
a) images[index].src
b) layers[index].right
c) layers[index].parentLayer
d) links[index].target
Show Answer

30)Choose the built-in JavaScript object:
a) Image
b) mimeTye
c) Password
d) Area
Show Answer

31)Which cookies.txt filesize is too large?
a) 1k
b) 3k
c) 5k
d) There is no theoretical limit.
Show Answer

32)Which property returns the number of arguments expected by a function?
a) arguments.length
b) Function.caller
c) Function.display
d) Function.arity
Show Answer

33)What HTML attribute allows a Java applet explicit permission to access JavaScript objects and functions?
a) MAYSCRIPT
b) CODE
c) PARAM
d) CODEBASE
Show Answer

34)Choose the external object:
a) Date
b) Option
c) Layer
d) Checkbox
Show Answer

35)Choose another way to write x ? a = b : a = c
a) if ('x') { a = b; } else { a = c; }
b) if (x) { a = c; } else { a = b; }
c) x : a = c ? a = b
d) All of these are bogus.
Show Answer

36)Choose the object(s) associated with the onUnLoad event handler:
a) Window
b) Layer
c) Both
d) Neither
Show Answer

37)navigator.platform indicates 'Win16', but you are running Win NT. What gives
a) Impossible. This is a sick joke.
b) The userAgent property reflects the correct OS.
c) The property can be modified.
d) navigator.platform shows the OS for which the browser was compiled.
Show Answer

Answers

(1) b  (2) a  (3) b  (4) d  (5) a  (6) b  (7) a  (8) a  (9) b  (10) a 
(11) d  (12) a  (13) c  (14) a  (15) c  (16) b  (17) a  (18) d  (19) b  (20) b 
(21) a  (22) a  (23) b  (24) d  (25) a  (26) d  (27) c  (28) b  (29) c  (30) a 
(31) c  (32) d  (33) a  (34) d  (35) d  (36) a  (37) d 
More Articles... You can bookmark this blog for further reading, or you can subscribe to our blog feed.
Read more ...


Thanks for visiting our blog


twitterrss facebook linkedin YouTube subscribe


Subscribe via email

Enter your email address: